Hobi substrati

Vse naše izdelke pa lahko naročite v naši spletni trgovini.

HUMKO – Royal Garden

Najbolj kompleksen substrat v hobi programu saj je sestavljen iz 8 komponent. Primeren za vse saditve na prostem: sadno drevje, zelenjava, okrasne grmovnice in drevesa, trajnice, sajenje v korita na odprtih legah, izboljšanje zemlje na gredicah…
• Vsebuje vulkanski plovec, lavo in zeolit.
• Stabilna organska masa zaradi lesnih vlaken, finega lubja in lubnega komposta.
• Lahko se dodaja Osmocote Exact do 400 g/100 L substrata.
• Na trgu ni podobnega substrata

Več o Humko Royal Gardnu

Royal garden 50l

HUMKO – Dobra zemlja

Humko Dobra zemlja je profesionalni vrtnarski substrat v hobi pakiranju. Spada med zračne substrate, ker ima dodan Agroperlit. Primerna je za notranje saditve lončnic, ki potrebujejo srednje do zelo zračno zemljo. Za zunanje saditve jo uporabljamo za zahtevnejše rastline kot so begonije, novogvinejske vodenke, dišavnice, mediteranske rastline in za saditve v senci, da ne pride do koreninske gnilobe.

Več o Humko Dobri zemlji…

Dobra zemlja 50l

HUMKO – Flor

Humko Flor je univerzalni vrtnarski substrat v hobi pakiranju. Sestavljen je iz mešanice belih in črnih šot z dodatkom gline in hranil. Primeren ja za splošno presajanje nezahtevnih rastlin, za izboljšanje vrtne zemlje in dodajanje rastočim rastlinam.

Več o Humko Florju…

Flor 50L

HUMKO – Kompostna mešanica za presajanje

Humko Kompostna mešanica za presajanje je pripravljen vrtnarski kompost z dodatkom bele šote za znižanje pH vrednosti, lesnih vlaken, z dodano glino in zeoliti za povečanje pufernih lastnosti in izmenjalne kapacitete. Kompostna mešanica je pripravljena za direktno sajenje zelenjavnih ali okrasnih sadik. Uporabimo jo za polnjenje posod, korit, dodajanje na gredice, pri sajenju sadnega drevja in grmičevja ali za obnovo zelenice.

Več o Humko Kompostni mešanici za presajanje…

Kompost za presajanje 50l

HUMKO – Balkonska zemlja

Humko Balkonska zemlja je profesionalni vrtnarski substrat v hobi pakiranju namenjen sajenju balkonskih korit, posodovk in obešank. Prav tako je primerna za dodajanje v gredice, betonska korita in druge saditve. Sestavljena je iz profesionalnih materialov kot so šote, gline, zeoliti, biooglje in nima dodanega komposta. Vsebuje profesionalna štartna gnojila in gnojilo deževnikov za mikrobiološko aktivno zemljo.

Več o Humko Balkonsi zemlji…

balkonska

HUMKO – Črnica

Humko Črnica je mešanica finih črnih šot z dodanim mikroniziranim zeolitom in gnojilom namenjena črnenju grobov, gredic in drugih nasadov. Zaradi povsem organske sestave ne pušča madežev na kamnu. Vsebuje startna gnojila. 
Humko črnica je namenjena za sajenje kratkih kultur enoletnic in dvoletnic.

Več o Humko Črnici…

crnica

HUMKO – Ko-ko hum

KO-KO-HUM je pripravljena zemlja za lončnice iz mešanice bele, črne in kokosove šote. Dobro zadržuje vlago in je primerna za večino lončnic kot so flamingovci, afriške vijolice, fikusi, spatifili, dracene, šiflere ipd

Več o Humko Ko-Ko humu…

Ko-Ko hum 10l

HUMKO – Substrat za orhideje

Profesionalni substrat na bazi borovega lubja z dodanim sušenim šotnim mahom Sphagnum.
• Ne vsebuje težkih frakcij
• 90 % substrata predstavlja frakcionirano borovo lubje.
• Priporočamo uporabo profesionalnega gnojila za orhideje Humko v 250 g
pakiranju.

Več o Humko Substratu za orhideje

Substrat za orhideje 5l